Monday, 26 December 2011

The One & Only





Today , entry saya pasal mamat kt atas tu . Ehe . Nk taw sape , dia laa pengarang jantung kuw . Cehh :D
Nama dia Joe , Joe , Joe , JOHARI . hihi .


A LOT OF STORY BOUT HIM <3

Mamat dkt atas tuw banyak ajar aku erti kesabaran dalam hidup . We shared many smile and many tears ;)
Banyak rintangan and halangan yg kami tempuh selama 6 bulan kami couple . Walaupun baru 6 bulan tp , banyak sangat . Bermula dgn hubungan jarak jauh . And macam-macam lg . Biar we all je taw k . Ngehee :D


Tp , semua kami dapat tempuhi . Alhamdulillah .


Ok , now talk about him kae :)


Dia seorang yang periang . Suka sgt ketawa . Ehe . Then , ketawa dia laen dari yg laen ok . Laen sgt laa . Thats why , I suka sgt dgr dia ketawa . Buat hati ni terhibur . Mamat ni baik sangat dengan aku . Seriously , aku x penah dpt lelaki sebaik dia . Even dia ni kadang-kadang buat aku HOT tp , dia pandai handle some situation yg kadang-kadang mmg buat aku hot giler .


Dulu dia ni mmg jenis yg x pndai sgt jaga hati aku . Tp , lama-lama pastu aku ajar sikit dkt dia aku ni mcm ni & mcm ni . Then , x lama lepas tu dia serba sikit faham perangai aku yg sometimes mcm dak kecik ni . (HOHO) .


Couple dgn dia ney mmg buat aku bahagia . Dah laa tomey ( dia selalu ckp cm tuw ) . Paling I suka tgk dia ni ada lesung pipit & gigi silu . Kalau xda reject dah . Cewwahh . Biar laa kami je taw keyh bhgia cm na . Its hard to explain . Faham-faham sendiri k . Ehe .


And , dia ni lelaki yg berfikiran dgn matang . I mean , setiap keputusan yg dia buat dia akan fikir dulu sblm ckp . If ada something yg buat I keliru ataw buntu , dia org yg pertama I cari . Then , if I ada gaduh or ada mslh dgn kwn dia tmpt curhat . Dia akan bg nasihat & pokpekpokpek smpai aku menguap . Ehe .


Paling aku engt time ni ---> Time tu hujan , then aku time pulak lapar sebab malas nk turun dewan makan . Time ney aku dok hostel . Time-time hujan tuw dia sanggup belikan aku makanan dkt kedai then hntr dkt asrama aku dalam jam 11 lebih semata-mata x nk buat aku kelaparan . Awhh :( Time tuw sgt-sgt-sgt-sgt appreciate kt dia . Time tuw takut sgt dgn keadaan dia . Dah laa jln licin then dia lalu plak kt jln yg seramssss sgt tuw . Time tuw jgak , hanya doa kuw yg mengiringi perjalanan dia balek rumah . Alhamdulillah jgak dia selamat smpai . Aku puwn apa lg melantak smpai kenyang :D



Ney antara koleksi gmbr-gmbr cik abg tersayang :)


Acting cute :P


Bersemangat cik abg nk maen bowling :)
    

              Cukup laa kot entry sal mamat ney kae . Bersambung plak d entry yg laen . 

Haaaa , nk taw cm na Farah kenal dia ? Emmm , sbnr nya cinta kami ney kira mcm CINTA MUKA BUKU laa kata kn . Hihi . 

Entry selanjutnya laa kae sy cer ckit cm na kami kenal . Wait & see hokehhh :)


Sincerely ,

0 comments:

Post a Comment